26 Ekim 2011 Çarşamba

MARTILAR BİLE EŞLİK ETMEZ OLDU

martılar bile eşlik etmez oldu yalnızlığına..
bir hikeye anlatıyım size içinde yalan olmayan...
kül kedisi misali saatin oniki yi geçtiği bir anın hikayesi...
o kadar masum olmayan bir çocuğun hikayesi..
hayallerle gözlerini açmıştı hayata gözlerini hikayenin başkahramanı..ismide sessiz adam dı..
günün geceye karıştığı bir andı..aklından geçen hayalinin peşine düşmüş ve bu hayalin gerçekolabileceği sarhoşluğu ile kıvranıyordu..
sonunu düşünmeden telefonu eline aldı ve yazmaya başladı..
-slm (bir selamla başladı her şey)
karşıdan gelen her mesaj daha da heyecan veriyordu kahramana..her seferinde kendinden daha emin olarak dokunuyordu harflerin kalbine..belliki cesaret aldığı bir şey vardı..o gece attığı son mesajlardan biriydi "SENİ SEVİYORUM" mesajı..
herşey yeni başladı sessiz adam için..çünkü o artık sessiz adam değil yalancı adamdı..tek yalancı o değildi, hayatın kendisi bir yalandı ve oda içindeki bir kukla..
...derken başladı bir cennet misali hayat..
çok uzucak sandım başlarken hikayeye ama onda da yanılmışım..
başladı ve bitti..neden mi? çünkü sen sen olamazsan ne yazcak bir şeyin ne de yaşıcak birşeyin vardır..kendisi olamadı ve kaybetti elindeki herşeyi..şimdi martılar bile eşlik etmez oldu yalnızlığına.. herşeyin farkına vardığında da saat çoookktan onikiyi geçmişti..ve emin olunki ikinci bir şansı kalmamıştı..ve tüm kapılar kapanmışsa...................................................................................................................................
...........................................................................................................................................................
...........................................................................................................................................................
......................................................................................................................................................biraz zaman verin kendinize..
biri sizden ikinci bir şans istediğinde ona o imkanı verin..içinizden nefret etseniz dahi bunu yapın çünkü o pişman olmuştur..sizin içinizdeki nefretin sebebi onun yaptıklarıdır ve  o bunun için pişman olmuş ve kendisi olarak dönmüşse ona bu imkanı verin kendinizi dinlemeden..
çünkü herkesin ikinci bir şansa ve zamana ihtiyacı vardır...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder